mår kasst...

hellu! var ett tag sen jag skrev nu känner jag..men det finns ingen tid eller ork faktiskt..sen vet jag inte vad jag ska skriva om..för det är la inte så jätte roligt att enbart läsa om min vardag?
Aja ska endå skriva om min vardag nu!
Var i skolan idag och vi hade skolfoto och jag blev inte nöjd som vanligt..efter skolan träffade jag mamma och mina två minsta systrar och vi shoppade lite här och var. Fick ett par nya skor och en navelpiercing :) Sen fick jag migrän...somnade som en stock när jag kom hem och vaknade utav att det var mat så gick upp åt, tog migräntablett, gick och la mig igen och sov ett tag till..så vaknade för en stund sedan och mår skit..mår illa och är fortfarande lite tung i huvudet :(

Vill haaaa!

Geeeeee mig!! ♥
 
HÄR hittar ni skorna ♥ 
999 kr på Brandos.se 
 

Bakat!

Idag har jag, lillasyster Josefine, och killen varit ute och plockat blåbär och björnbär :) Vi fick ihop en halvliter bär så det blev en smulpaj med blåbär och björnbär i :) Jag gillar inte pajer eller bär speciellt mycket men lillasyster Therese tyckte den var jätte god! :)

Inte de bästa bilderna men men :)

 
 
 

Fruktansvär natt..

Hallå sötisar! Hoppas ni mår bra idag! Själv är jag lite trött efter natten..somnade runt halv 4 tror jag..hade så ont i magen att jag låg dubbelvikt på golvet och grät...det var riktigt hemskt! usch! Nu ska jag iaf ta på mig ytterkläder och åka iväg till praktiken så vi hörs ikväll!
puss

Svenska hollywoodfruar

Nu är jag ny duschad och fräsch och ska alldeles strax titta på svenska hollywoodfruar på tv3paly.se hinner ju inte se det på tv eftersom att jag slutar 21 så jag får helt enkelt se det på datorn :) Ska nog sova efter det så vi hörs i morgon eller senare i veckan, godnatt ♥


Hemma!

Hellu :) Kom hem från praktiken för en stund sedan och ska snart hoppa ner i duschen :) Det var riktigt skönt att komma tillbaka dit efter 1 vecka hemma! Blev biten av en kattunge så hela mitt finger svullnade upp och jag fick antibiotika som jag skulle äta i 9 dagar och det har jag gjort om 2 dagar! :) Jaa det finns inte så mycket mer att säga just nu så pusshaj!

RSS 2.0