orkar fan ingenting...

det är pinsamt så dålig kondition jag har! var ute och sprang med killen precis och jag orkade ingenting! fick ont överallt typ och orkade nada! haha! riktigt pinsamt..så frågar han "är det okej om jag springer lite längre när du går hem?" haha! Fy satan va jag måste träna mer!

färgat håret...

Tja! Har precis färgat håret och jaaa...det var ju inte det vackraste direkt..eh..tur att vi har dåligt väder i Sverige så jag kan sitta inomhus utan att få dålig samvete ;) haha. Vilken färg tror ni att jag färgar till nu? :)


hellu!

Hellu! Jag vet att det inte har varit någon bra uppdatering alls på senaste men jag har inte haft det så lätt nu det senaste..min bästa kompis mamma har dött..har haft det äckligt stressigt i skolan och sen massa mer så jag har inte haft någon tid eller ork faktiskt. Men igår var vi på dop för lilla Alva och jag gjorde 3 utav 4 tårtor och det var super mysigt :) men nu ringde min fina vän mig så måste dra ut, pusshaj!

Jobbig dag..

Idag var det begravning och det var jobbigare en jag trodde att det skulle vara..det var fruktansvärt att se alla tårar och höra alla som grät..jobbigast var att se bästa vännen och hennes familj...♥ jag kan inte tänka mig ett liv utan min mamma..är så ledsen :( önskar att man kunde spola tillbaka tiden och pausa så länge man ville och behövde..
Jag hoppas av hela mitt hjärta att du har det bättre där du nu är och lova att kolla till familjen dom behöver det♥
Denna låten fick mig att bryta ihop totalt under begravningen...♥
Sanna Nielsen – Time to Say Goodbye

Ingen bra dag!

Hellu! Idag har jag ingen bra dag alls..men får hoppas att det går över tills i kväll och hoppas på att det händer något roligt då..i morgon är det egentligen skolavslutning men ska på begravning och det kommer vara så sjukt jobbigt..aja idag har jag hunnit baka, duscha, fixat naglarna och ätit lunch och ska strax gå ner till bussen för att åka till liseberg med klassen och 1:orna.

trött som satan!

Idag var det sista dagen på praktiken och jag kommer sakna alla galet mycket! var ju trots allt där i cirka 8 månader! Men det ska bli skönt med lov snart! i morgon är det sista skoldagen och på måndag ska vi bara till liseberg med klassen och 1:orna så det blir la skoj...eller? aja det återstår att se! Idag är jag fruktansvärt trött så ska nog äta, lägga mig i ett varmt bad och sedan sova eller ta det lungt iaf! puss!♥
garvade ihjäl mig åt denna bilden igår kväll då resultatet ser ut som en jag känner ;) haha!

Pluggellipluggplugg...

Hellu! Kom hem från willys för en stund sedan och nu sitter jag här och ska försöka plugga en massa. Igår var jag på bästa vännens brors student hela dagen och det var riktigt roligt! fick använda min nya klänning + maskara då med ;) haha :) nej men jag hade jätte trevligt faktiskt och fick en massa beröm för det jag hade bakat så det var super kul! :) I morgon är det praktik, fredag skola, måndag liseberg med klassen och på tisdag har vi skolavslutning men då ska inte jag gå för jag ska på begravning.
Såhär såg jag ut igår :)
och såhär såg jag ut när jag kom hem ;) haha!

Handlat lite

Hellu! Sitter just nu i köket med en kopp te och ska snart plugga en jäkla massa! Idag har jag, älsklingen och mina två systrar Josefine och Jessica varit i kungsbacka och kollat lite på kungsmässan och jag fick med mig en klänning, 2 nagellack, en ring och en maskara hem :) Klänningen ska jag ha på dopet som är den 16 Juni :) Har inte orkat ta bilder på det jag köpte idag men gör kanske det någon dag i veckan om jag hinner. Har nämligen en massa att göra denna veckan, baka till en student, gå på student, plugga så jag blir klar med det sista och en massa annan skit! Men får sätta igång med pluggandet nu så jag inte behöver sitta här hela natten, pusshaj!♥
Några bilder på mig genom åren! woho! haha
2012
2012
2009
2011
2010 tror jag!
2012

RSS 2.0