Historia plugg...

Jaa som rubriken lyder så ska jag försöka plugga lite historia som jag inte kom ikapp med förra terminen (eftersom att jag hoppade in i en ny klass och skola) så det blir gjort! Idag har jag bara legat hemma som jag gjorde igår med pga mitt finger :/ först råkade jag skära bort en bit av nageln och fingret på praktiken och i måndags när vi kollade på kattungar bet en mig så hårt och galet att jag blödde hur mycket som helst...sen svullna fingret och blev röd/lila så åkte in till närakuten igår och fick antibiotika som jag ska äta tre gånger om dagen i 9 dagar...sådär lagom roligt! Aja får se om jag blir hemma i morgon..har ju haft så fruktansvärt ont att jag inte kunnat använda fingret men hoppas det är bättre till i morgon :) Ska iaf försöka plugga nu hörs, puss♥
 
Tummen ner för plugg...

Tummen upp för dumle (y)


 

Min bebis♥

Här är min nya familjemedlem, hon är så söt!! Har inte kommit på något namn en..någon som har några förslag?
Puss♥


 

Första dagen avklarad!

Då var första dagen på praktiken avklarad! Jag tycker att det gick rätt bra för att vara första dagen :) fick göra förrätterna helt själv. (förutom 1 som kocken visade) Alla var jätte trevliga och det var även tre andra från min skola som praktiserade där, två som servitriser (stavning) och en i köket, den andra som var i köket var bara där under dagen och jag kvällen :) Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan mysa med killen så godnatt!

Nervös!

Sitter just nu i sängen och är lite små nervös inför min nya praktik! Ska träffa kocken kl 13:30 så ska vi äta lunch och prata lite och sedan ska jag börja kl 14:00 och sluta runt 21 ! Hoppas hoppas inte jag gör bort mig totalt nu, haha. Så idag lär det inte bli så mycket uppdatering (inte för att det brukar vara det) Men ska försöka skriva något när jag kommer hem :)

Första skoldagen avklarad!

Första skoldagen avklarad och det var nog den bästa på länge! :) Skaffade en praktikplats på en restaurang där jag fick kvällspasset vilket ska bli rätt roligt :) Just nu sitter jag och funderar på om jag kommer få huvudvärk eller inte...känns så faktiskt :/ men ska promenera ner till bussen och åka in till göteborg nu så killen får sina saker :) Hörs senare, puss !

Första skoldagen idag!

Har precis gjort i ordning mig inför första skoldagen..tycker det ska bli skit tråkigt att gå dit igen om jag ska vara helt ärlig! Jaja..vet att jag börjar kl 13 idag men vet inte när jag slutar..efter skolan ska jag åka in till göteborg och lämna lite saker till killen som han glömde igår när han åkte hem. 
Bjuder på två bilder från idag!


 
 
Jobbigt schema ;)

 
 
 
 
 
 
 
 

Är stolt över mig själv!

Är riktigt stolt över mig själv som lyckades dra med både mig själv och syrran ut på en joggingrunda! Har inte tränat ordentligt på typ 2 år..riktigt illa faktiskt! Men ska försöka ändra på det nu :)

Såhär kände jag mig typ hela tiden!!

Fixade mina naglar hos grannen idag ♥

 
Inte så bra bilder men det är något iaf :)
 
 
 
 
 

Sista dagen på sommarlovet...

Idag är det sista dagen på sommarlovet för min del :/ sista sommarlovet innan jag tar studenten.. hjälp vad tiden på gymnasiet har gått fort! Har inte varit den bästa tiden men det har endå gått fort och jag har överlevt, haha ;) Jaja..Idag ska jag rensa klart på rummet och bara ta det lugnt och "förbereda" min inför i morgon. Jaa vad finns det mer att säga? min blogg suger, haha orkar knappt skriva och när jag väl gör det har jag inget att skriva haha, puss på er!

(är fullt medveten om att jag inte har den finaste magen men ingen är perfekt!) En bild från i somras..varför klippte jag av håret? :( 

Once upon a time ♥

Idag börjar once upon a time igen!! helt underbart ! älskar den serien :) Så ikväll blir det bara mys framför teven :) Och i morgon blir det antagligen cykelfestivalen och kallas för killens äldsta syster :)
Men nu börjar det så hörs i morgon eller något, puss ♥

I hjärtat finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

Jag hör din varma röst
som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen
för den är helt unik.

I mörker och i ljus
ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram
de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära
- min längtan efter dig
när jag inte har dig nära.

av Siv Andersson

Du ♥


fuck you.


Ricinolja

Hellu :) Har läst lite om att ha Ricinolja i håret som ska göra att det växer fortare och får bättre kvalité så jag bestämde mig för att testa detta. Sitter med det i håret just nu faktiskt så får hoppas att det funkar :) kommer ladda upp före och efterbild någon gång kanske ;) haha om det nu funkar :) Är det någon av er som testat det? kommentera gärna och skriv hur det gick för er :) puss!

 
 
 

RSS 2.0